English French German Italian Japanese Chinese Russian Spanish
Yazarlar
Son Makaleler
Sinop'ta barış meditasyonu düzenlendi

Sinop Güç Birliği Derneği'nce  1 Eylül Dünya Barış günü dolayısıyla, Hamsilos koyunda Bar Devamı..

Haber Bülteni
Ad Soyad :
Yayınlanma Tarihi: Cuma, 10 Nisan 2015
Yazar:

Sinop Güç Birliği Derneği'nce  1 Eylül Dünya Barış günü dolayısıyla, Hamsilos koyunda Barış Meditasyonu gerçekleştirildi.

Sinop Güç Birliği Derneği Başkanı olan  Derya Kökdemir'in yönettiği meditasyona büyük ilgi gördü.

Kökdemir  AA muhabirine yaptığı açıklamada, 1 Eylül Dünya Barış günü dolayısıyla Sinop Güç Birliği Derneği olarak böyle bir etkinlik düzenlediklerini söyledi.

Sinop'un doğa harikası olduğunu belirten, ''Hamsilos koyunda 1 Eylül Dünya Barış gününe katkıda bulunmak amacıyla toplandık. Burada dünya barışına katkıda bulunmak amacıyla dünya barışı konusunu işleyerek hep beraber bir enerji oluşturarak meditasyon yaptık. Sevgi dolu dileklerimizi bütün insanlığa yaymaya çalıştık ,ve insanların barış ve sevgi içinde yaşamaları için tüm dileklerimizi evrene gönderdik " dedi.

Kökdemir , bu yıl birincisini düzenledikleri  ve  45 kişinin katıldığı barış meditasyonu geleneksel hale getirmeyi düşündüklerini belirtti.

Etiketler: sinop