English French German Italian Japanese Chinese Russian Spanish
Şifre :
Son Makaleler
Sinop'ta barış meditasyonu düzenlendi

Sinop Güç Birliği Derneği'nce  1 Eylül Dünya Barış günü dolayısıyla, Hamsilos koyunda Bar Devamı..

Haber Bülteni
Ad Soyad :
Genel Tarihçe

GENEL  TARİHÇE

AŞAN 80-90 GENÇLİĞİNİN BULUŞMA NOKTASI GRUBU İLE BAŞLADI.İLK ETAPTA TÜRKİYE VE DÜNYA SATHINA YAYILMIŞ SİNOPLU DOSTLARI , BU DOSTLARIN RESİMLERİNİ ,ANILARINI VE GÜZEL ŞEHİRLERİNİN YİTİP GİDEN YAPILARINI VE EN ÖNEMLİSİ BİRBİRLERİNİ KAYBETMEMELERİNİ HEDEFLEYEN BİR AMAÇLA YOLA KOYULDUK.İLK OLARAK BU GRUBU KAYNAŞTIRMAK ADINA SENEDE BİR GÜN ADI ALTINDA ETKİNLİKLER İLE BULUŞMALARINI SAĞLAYARAK UZUN YILLAR BOYU GÖRÜŞEMEYEN İNSANLARIN ,DOSTLARIN BİRBİRLERİ İLE GÖRÜŞMELERİNİ , İRTİBATA GEÇMELERİNİ SAĞLADIK. ARDINDAN OKUL MEZUNLARI BULUŞMALARI İLE BUNLARI PEKİŞTİRDİK BU BULUŞMALARDAN ORTAYA ÇIKAN SİNERJİ VE AKIL FIRTINALARI BİZİ DERNEKLEŞMEYE KADAR SÜRÜKLEDİ SONUÇ OLARAK 2013 YILINDA SİNOP GÜÇ BİRLİĞİ DERNEĞİNİ ,SİNOP 80-90 GENÇLİĞİ GRUBUNUN TAMDA İÇİNDEN ÇIKAN DOSTLARLA OLUŞTURDUK VE ÇALIŞMALARIMIZA BAŞLADIK ; İLK OLARAK ,İSTANBULDA YAŞAYAN SİNOPLU LÖSEMİLİ KÜÇÜK BİR KIZIMIZ İÇİN İSTANBULDA YAŞAYAN DERNEK ÜYELERİMİZ VASITASI İLE HEM DİĞER ŞEHİRLERDE HEMDE SİNOPTA KAMPANYA BAŞLATTIK KÜÇÜK KZIMIZIN İLİK NAKLİ GERÇEKLEŞTİ , HAYATA TUTUNDU VE ŞU AN GAYET SAĞLIKLI BİR DURUMDA YAŞAMINA DEVAM EDİYOR .BU OLAYDAN BİR SÜRE SONRA DİĞER LÖSEMLİ ÇOCUĞUMUZ İÇİN BİR KAMPANYA BAŞLATILDI 2.ÇOCUĞUMUZ İÇİNDE KAMPANYA YAPILDI İLİK BULUNDU NAKLİ GEÇEN AY İTİBARI İLE YAPILDI.MASRAFLARI İSTANBULDA YAŞAYAN SİNOPLU DOSTLARIMIZ TARAFINDAN KARŞILANIRKEN DİĞER MASRAFLARI İÇİN DİĞER ŞEHİRLERDEKİ DOSTLARIMIZ BİZ DESTEK VERDİLER.

<span class="text_exposed_show" inline;="" font-family:="" helvetica,="" arial,="" sans-serif;="" color:="" rgb(51,="" 51,="" 51);"="">1 EYLÜL DÜNYA BARIŞI İÇİN BAŞKANIMIZ DERYA KÖKDEMİR VASITASI İLE BARIŞ MEDİTAYSOYUNU SİNOP HALKININ KATILIMI İLE HAMSAROZ BÖLGESİNDE YAPILDI .
23 NİSANDA 1000 ÇOCUĞUMUZA 1000 ELMA ŞEKERİ 1000 HİKAYE KİTABI KAMPANYASI YAPILDI SİNOP HALKININ YOĞUN İLGİSİ İLE 4 SAAT İÇİNDE ÇOCUKJLARIMIZA 1000 ELMA ŞEKERİ VE BİN HİKAYE KİTABI DAĞITIMI TAMAMLANDI.2015 YILINDA BU SAYININ 1500 ELMA ŞEKERİ 1500 HİKAYE KİTABI OLARAK ARTTIRILMASINA KARAR VERİLDİ.
SİNOP KARİKATÜR SEVDALILARI İÇİN DERNEĞİMİZ TARAFINDAN DÜNYA ŞAMPİYONU SEVGİLİ SEYİT SAATÇİ HOCAMIZ ÖNDERLİĞİNDE SİNOP GÜÇ BİRLİĞİ DERNEĞİ KARİKATÜR ATÖLYESİ KURULDU VE 30 ÖĞRENCİSİ İLE ÇALIŞMALARINA BAŞLADI VE SEYİT SAATÇİ VE ÖĞRENCİSİ 2 ÖDÜL İLE DERNEĞİMİZİ VE SİNOP HALKINI GURURLANDIRDI.
8 MART KADINLAR GÜNÜNDE DERNEK KADINLARI TARAFINDAN CEZAEVİNDEKİ KADINLAR ZİYARET EDİLDİ AYAKKABI İÇ ÇAMAŞIRI VE EV YEMEKLERİ GETİRİLEREK MORAL ZİYARETİ TAMAMLANDI
AYRICA GİYSİ,EŞYA YARDIMLARI OKUL ÇOCUKLARININ GİYDİRİLMESİ TÜM HIZIYLA DEVAM ETMEKTEDİR.
DERNEK SLOGANIMIZDA BELİRTTİĞİMİZ GİBİ ; GELİN,İNSANLARIN YÜZÜNDEKİ TEBESSÜM OLUN.